Leven in vrijheid

Ik kwam bij IMC als ouder in de groep van Agi, één van de ambassadeurs. Inmiddels ben ik nu zelf één van de ambassadeurs en heb ik mijn eigen groep ouders gecreëerd. Omdat ik nog maar net begonnen ben als ambassadeur kwam Agi op het idee om een ​​gezamenlijke bijeenkomst te organiseren met onze groep ouders, gericht op de behoefte van de ouders om zo verschillende ouderactiviteiten te organiseren.
 
Wat bijzonder was, was dat een ouder uit mijn groep, haar naam is Wafa een ​​andere ouder genaamd Ilham bij IMC introduceerde, omdat ze vond dat ze ook empowered moest worden.

Het was een mooie, inspirerende ontmoeting van ouders, vooral het verhaal van Ilham: "Als 29-jarige vrouw is het de eerste keer in mijn leven dat ik de vrijheid heb om te gaan en staan ​​waar ik wil. Ik kan kijken naar mensen en genieten van de natuur. Het is voor mij de eerste keer dat ik het gevoel heb dat mensen naar me luisteren en dat ik gerespecteerd word om wie ik ben. Het is de eerste keer in mijn leven dat ik kan en mag genieten, en dat ik het heft in eigen handen mag nemen.” Dit is maar één van de emotionele voorbeelden die ouders van It's My Child vandaag met elkaar hebben gedeeld. Vandaag hebben we een zeer vruchtbare bijeenkomst afgesloten met verschillende initiatieven van de ouders: een leesclub voor ouders met hun kinderen, een yogasessie, een kerstfeest en nog veel meer...

 

- Ilham -