Nederlands politiek systeem

Mijn naam is Maribel en ik kom uit Mexico. Één van mijn behoeften was om meer te weten over het Nederlandse politieke systeem, net als veel ouders die nieuw zijn hier in Nederland.
 
Stephanie Rap (prof. Universiteit Leiden) is één van de contactpersonen van IMC die graag presentaties geeft over verschillende onderwerpen. Ik nam direct contact met haar op en vroeg haar mij te ondersteunen bij het organiseren van een presentatie voor andere ouders over het Nederlandse politieke systeem. Twee stagiaires onder begeleiding van Stephanie stuurden mij een e-mail met informatie over hoe we deze presentatie konden geven, ik bleef in contact met één van de stagiaires die de presentatie zou geven en we bespraken samen wat er op het programma moest komen.
 
Ik ben erg blij met de begeleiding van IMC, hierdoor heb ik samen met een professional een workshop kunnen organiseren waarin stap voor stap de nodige informatie werd gegeven. Sinds mijn deelname aan het IMC-project voel ik me minder onzeker en weet ik nu zoveel meer over het systeem hier in Nederland.


- Maribel  Dominguez -