Omgaan met stress

Mijn naam is Thana, kom uit Syrië en woon pas 2 jaar in Nederland.
 
Mijn reis met It's My Child is begonnen vanaf mijn eerste dagen hier in Nederland, samen met andere ouders heb ik verschillende presentaties en bijeenkomsten georganiseerd om onze ervaringen te delen en meer van elkaar te leren.
 
Met trots wil ik zeggen dat ik nu als één van de ambassadeur voor IMC werk. IMC geeft trainingen aan (nieuwe) ambassadeurs om zo te werken volgens de methode van IMC en het is mij gelukt om heel veel ouders te bereiken, in totaal drie groepen ouders die ik begeleid en ondersteun.
 
De ouders hebben verschillende activiteiten, presentaties en bijeenkomsten georganiseerd. De laatste activiteit die de ouders organiseerden ging over: "Hoe om te gaan met stress". Zij hebben contact opgenomen met een deskundige en haar gevraagd hun te helpen een ​​presentatie te komen geven over dit onderwerp. In deze presentatie hebben we verschillende punten behandeld, zoals:
 

  • De redenen waarom sommige ouders onder druk staan ​​of depressief worden.
  • Technieken om met stress om te gaan.
  • Ouders inspireren ouders bij het delen van hun succesverhalen.

 
Het was een zeer geslaagde workshop en ik ben trots dat alle ouders aan het einde van deze sessie zelf hebben besloten om elkaar op regelmatige basis bij elkaar te komen.

 

- Thanaa Kasr -